Spoření a investice,
srozumitelný průvodce

Doporučujeme

Akcie společnosti OVB holding AG jsou zajímavou formou investice.

Aktuální výši vdovského důchodu Vám poví Důchodová kalkulačka 2014 na Duchod.cz

Finance-Investice.cz

Spoření na důchod, penze

Jiří Dolejš Security Systems

 

Spoření, investice

Podílové fondy pro každého

Široká nabídka podílových fondů umožňuje i nezkušeným investorům pod vedením bankovního nebo nezávislého poradce ukládat prostředky za zvolené míry rizika. Portfolio, které konkrétní podílový fond nabízí, může být konzervativně zaměřené na dluhopisy, ve vyvážené variantě doplněné o blue chips akcie, v dynamické verzi založené především na akcích. Akciové fondy přináší větší zisky, ale přinášejí také větší výkyvy, v dlouhodobém horizontu jsou ovšem výnosnější. Pro opatrné investory stačí využít dluhopisové fondy, aby udrželi hodnotu svého majetku nad úrovní inflace.

Detail DISKUTOVAT (0 příspěvků)

Řešení exekuce je lepší neodkládat

V jakékoliv životní situaci se můžeme buď vlastní vinou nebo nechtě dostat do pozice, ve které se nebudeme cítit příjemně a starosti se nám pohrnou na hlavu. Jednou z těchto situací je hrozící exekuce. Kdo měl tu čest, ví, že taková hrozba není nic příjemného a možná se do exekuce nakonec dostal. Proto je dobré vědět o způsobu, jak se zákonně vyhnout exekuci nebo znát případné řešení exekuce.

Detail DISKUTOVAT (0 příspěvků)

Potřebujte si půjčit, ale nevíte jak na to? Poradíme vám!

Chcete si zažádat o půjčku, ale o této formě nabytí peněz nic nevíte? Poradíme vám. Žijte moderněji a orientujte se na bankovním trhu online. Sestavili jsme pro vás ty nejběžnější otázky a odpovědi na ně, které by vás mohly zajímat.

Detail DISKUTOVAT (0 příspěvků)

Evropská akciová společnost SE

Chcete-li založit klasickou akciovou společnost, ale nemáte dostatečný počet osob pro její založení, nezoufejte. Vzhledem k tomu, že Česká republika spadá do oblasti Evropské Unie, nabízí se zde řešení ve formě založení Evropské akciové společnosti SE (Societas Europae). Co Vám Evropská společnost přináší?

Detail DISKUTOVAT (0 příspěvků)

Vedení účetnictví online

Kvalitní vedení účetnictví je základ každé firmy. Mít pořádek ve svých financích pak není důležité pouze z hlediska zákona, ale i pro další možné nakládání s penězi v rámci rozšiřování podnikání či firemních investic. Jak ale zajistit vedení účetnictví, které bude splňovat Vaše požadavky?

Detail DISKUTOVAT (0 příspěvků)

Založení společnosti bez základního kapitálu

Založení obchodní společnosti je pro jejího majitele často investice, která se má vrátit nejen v podobě výdělků, ale má zaručit i lepší postavení pro vyjednávání s obchodními partnery nebo větší důvěryhodnost u potencionálních klientů. Obě tyto charakteristiky se pak odvíjejí i od toho, jaký je základní kapitál společnosti, tedy výše částky, která funguje jako záruka.

Detail DISKUTOVAT (1 příspěvků)

Spoření a investice průřezově

Stránky Finance-Investice.cz přinášejí ke každému aspektu spoření a investování velký počet převážně odborných materiálů, vhodných pro zodpovědné rozhodnutí a alokaci finančních prostředků. Penzijní a podílové fondy, stavební spoření, akcie i komodity jsou alternativami, ve kterých je nezbytné se dobře orientovat. Finance-Investice vám to usnadní.

Detail DISKUTOVAT (0 příspěvků)

Vytvořilo Anawe
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami používání souborů cookie. Zobrazit více informací.
Rozumím
x