Spoření a investice,
srozumitelný průvodce

Doporučujeme

Akcie společnosti OVB holding AG jsou zajímavou formou investice.

Aktuální výši vdovského důchodu Vám poví Důchodová kalkulačka 2014 na Duchod.cz

Finance-Investice.cz

Spoření na důchod, penze

Jiří Dolejš Security Systems

 

Komodity

Fyzické zlato láká investory i prodejce

V poslední době snad není dne, kdy se v investičním zpravodajství v televizi, v tisku i na internetu neobjeví zpráva, jak je zlato na rekordních hodnotách a jak odborníci očekávají jeho další růst. Na zlatou horečku samozřejmě reagují také různí prodejci, takže koupit fyzické zlato dnes vlastně není problém. Je to ale výhodné?

Detail DISKUTOVAT (1 příspěvků)

Stříbro: Ne vždy až na druhém místě

Na stříbro se obchodníci vždy dívali jako na chudého brášku ušlechtilého zlata. Dodnes se mu přezdívá zlato chudých. V posledních týdnech se však stříbro stalo nejvíce růstovým drahým kovem a jednou z nejvíce rostoucích komodit vůbec.

Detail DISKUTOVAT (0 příspěvků)

investice-diamant

Diamant, známý jako nejtvrdší přírodní minerál, je používán ve šperkařství jako symbol luxusu, bohatství, čistoty. Dále jsou v hojné míře a v mnoha podobách diamanty používány jako pracovní nástroj (např. k řezání, broušení, obrábění). Ale jak si stojí tato krystalická forma uhlíku jako investice?

Detail DISKUTOVAT (0 příspěvků)

Vytvořilo Anawe
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami používání souborů cookie. Zobrazit více informací.
Rozumím
x