Spoření a investice,
srozumitelný průvodce

Doporučujeme

Akcie společnosti OVB holding AG jsou zajímavou formou investice.

Aktuální výši vdovského důchodu Vám poví Důchodová kalkulačka 2014 na Duchod.cz

Finance-Investice.cz

Spoření na důchod, penze

Jiří Dolejš Security Systems

 

Akcie

investice-wallstreet

Češi jsou zvyklí zhodnocovat své prostředky bez rizika. S dalším omezením stavebního spoření možná nastane čas poohlédnout se jinde. Přestaňte se bát akcií, nejsou složité.

Detail DISKUTOVAT (1 příspěvků)

investice-karty

Vyvážené investiční portfolio a dodržování zvolené investiční strategie - to jsou klíčové faktory pro úspěch při obchodování na burzách s cennými papíry. Čím víc na to budete dbát, tím zvýšíte šanci, že vyděláte a snížíte riziko případné ztráty.Na základní strategie investování se lze dívat z pohledu časového a analytického.

Detail DISKUTOVAT (0 příspěvků)

investice-graf

Pro investory je těžká doba. Na burzách se obchoduje velmi málo, ceny světových akcií spadly ze svých dubnových maxim o 10 procent a vyhlídky pro ně jsou nejisté. Rostou obavy ze zpomalení ekonomiky USA. List Wall Street Journal si klade otázku, zda přichází další recese a jmenuje deset důvodů pro opatrnost s investicemi. Mezi ně řadí třeba to, že příliš mnoho lidí čeká další růst akcií nebo že ceny akcií v USA jsou v poměru k ziskům firem vysoké.

Detail DISKUTOVAT (0 příspěvků)

Vytvořilo Anawe
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami používání souborů cookie. Zobrazit více informací.
Rozumím
x