Spoření a investice,
srozumitelný průvodce

Doporučujeme

Akcie společnosti OVB holding AG jsou zajímavou formou investice.

Aktuální výši vdovského důchodu Vám poví Důchodová kalkulačka 2014 na Duchod.cz

Finance-Investice.cz

Spoření na důchod, penze

Jiří Dolejš Security Systems

 
Spoření, investice

Potřebujte si půjčit, ale nevíte jak na to? Poradíme vám!

Potřebujte si půjčit, ale nevíte jak na to? Poradíme vám!

Chcete si zažádat o půjčku, ale o této formě nabytí peněz nic nevíte? Poradíme vám. Žijte moderněji a orientujte se na bankovním trhu online. Sestavili jsme pro vás ty nejběžnější otázky a odpovědi na ně, které by vás mohly zajímat.

Proč si zažádat o půjčku online? Jaké jsou výhody?

Tento druh půjček skvěle šetří váš čas, protože během deseti minut můžete mít o půjčku zažádáno. V klasické bance máte jistotu, že vás pošlou do druhé a možná i do třetí a vy tím ztratíte minimálně jeden den a nervy. K tomu po vás budou chtít doložení vašich příjmů, a to se u nebankovní společnosti nemůže stát.

Online půjčky šetří i vaše peníze, protože neplatíte žádné bankovní poplatky, ani nesplácíte s nesmyslně vysokým úrokem. Zatímco si klasická bankovní kamenná společnost pronajímá po celé republice až na 50 poboček, online nebankovní společnost vlastní pouze jedny prostory, protože funguje pouze po internetu. Tím si může dovolit platit mnohem méně zaměstnanců a rapidně menší nájem. Proto také dochází k tomu, že neždíme ze svého zákazníka nepřiměřeně velké peníze z úroků.

Jsem vedený v registru dlužníků. Mohu si i tak půjčit?

Další výhodou online nebankovní společnosti je, že si můžete při půjčování peněz požádat o nenahlížení do registru dlužníků. To znamená, že vám půjčí i v případě, že vám u banky odzvonilo. Sice vám společnost nepůjčí horentní sumy, ale budete se muset pohybovat pouze v řádu několik desítek tisíc, ale i to se vám vyplatí. Splátky si můžete nastavit podle vašeho uvážení a pokud se splácením nebudete mít problém, příště si u té samé společnosti můžete půjčit bez registru vyšší sumu.

Jak si o půjčku zažádat?

Stačí si pouze zadat do vašeho vyhledávače klíčové slovní spojení půjčky online a ihned vám vyjede nabídka společností, které se touto tematikou zaobírají. Na stránce vámi vybrané, pak zadáte požadavek na půjčku, vyjede vám formulář a ten vyplníte a odešlete. Jak jednoduché, že?

Neběhejte za bankami, když ony mohou přijít za vámi.

Po online zažádání o půjčku vám do deseti minut zavolá pracovník společnosti, který ověří vaši totožnost a doplní formality. Vy se nemusíte vůbec o nic starat. Pohodlně se tady usaďte do křesla a nechte se hýčkat.

 
 

Příspěvek do diskuze
:
:
:
Všechny položky jou povinné

Provozovatel nenese odpovědnost za příspěvky diskutujících a nevyjadřují názory provozovatele.
Vytvořilo Anawe
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami používání souborů cookie. Zobrazit více informací.
Rozumím
x