Spoření a investice,
srozumitelný průvodce

Doporučujeme

Akcie společnosti OVB holding AG jsou zajímavou formou investice.

Aktuální výši vdovského důchodu Vám poví Důchodová kalkulačka 2014 na Duchod.cz

Finance-Investice.cz

Spoření na důchod, penze

Jiří Dolejš Security Systems

 
Investice

P2P půjčky jsou nejjednodušší formou investování

investice_doporuci_prclanek_julu

Když má někdo našetřené peníze, neznamená to nutně úspěch, protože se jejich hodnota stále zmenšuje. Viníkem je inflace, kvůli které si toho za těžce vydělané peníze koupíte stále méně a méně. Pokud tomu chcete zabránit, investujte. Kdy vám budou vaše našetřené peníze vydělávat, nebudete přicházet o jejich hodnotu a naopak ji budete navyšovat. Pasivnímu příjmu se dnes věnuje mnoho lidí, stačí své peníze investovat a ony vám pak vydělávají bez jakékoliv námahy. Mezi nejpopulárnější možnosti investic patří investice do P2P.

Jak investování do P2P půjček funguje?

Poskytování půjček má velmi jednoduchý princip, půjčíte někomu peníze a on vám je vrátí i s úroky.

Je nemyslitelné dělat lichváře a nemít záruku, že peníze ještě někdy uvidíte, proto existují P2P portály, kde mohou investoři peníze půjčovat žadatelům s minimálním rizikem. V tuzemsku tuto možnost nabízí portál Julu.cz. Můžete se zde zaregistrovat jako investor, uzavřít smlouvu a následně půjčovat lidem peníze. Přímo na webu vám bude k dispozici dlouhý seznam žadatelů a vy si z nich můžete vybírat, komu peníze půjčíte.

Abyste vyzkoušeli investice do půjček, nemusíte mít na účtu miliony, můžete začít už od nízkých částek a půjčovat lidem peníze v řádech tisíců nebo desetitisíců korun. Oni vám pak budou splácet v pravidelných splátkách a vy budete vydělávat na úrocích. Portál je velmi přehledný, u jednotlivých žadatelů můžete sledovat podrobné informace a také si můžete napřed v investorské kalkulačce spočítat, kolik vám půjčování bude vydělávat.

Společnost provozující Julu.cz je licencovaná od ČNB a všichni žadatelé jsou důkladně prověřování v registrech, abyste měli jistotu, že nepůjčujete nespolehlivým lidem. Vše se vyřizuje online a pro vás to bude znamenat jen minimální investici času, vždy si jen vyberete žadatele, půjčíte mu peníze a vyděláváte. Je to tak snadné, že to může dělat každý. Žadatelů je mnoho, takže máte jistotu neustálého výdělku. Chtěli byste investice s měsíční splátkou sami vyzkoušet? Navštivte portál Julu.cz třeba ještě dnes a nechte své peníze vydělávat.

Příspěvek do diskuze
:
:
:
Všechny položky jou povinné

Provozovatel nenese odpovědnost za příspěvky diskutujících a nevyjadřují názory provozovatele.
Vytvořilo Anawe
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami používání souborů cookie. Zobrazit více informací.
Rozumím
x